סרטוני בחירות של עמיר

נדב

שני סרטונים על למה לבחור בעמיר לראשות מפלגת העבודה:
הראשון - מה עמיר עשה במשרד הבטחון (כולל למגן כיתות לימוד, הרבה לפני שארקדי ניגש לזה, והרבה אחרי שביבי לא הקצה לזה תקציב. אבל זה לא כותרת, אז לא חשוב):


השני - סיפרו לכם שעמיר לא מילא את ההבטחות החברתיות שלו? אז סיפרו.

תגיות:

פוסטים קשורים

נדב ב23/05/2007 23:20 תחת חברה בישראל

רסיסי תגובות | כתובת טרקבק

6 תגובות »

תגובה מאת נמרוד ברנע Subscribed to comments via email
2007-05-24 11:28:04

אני דווקא הייתי רוצה להתייחס לסרטון של אהוד ברק שבו הוא נראה בקרב שועי עולם ומתרוצץ עם חיילים בשטח כשבחלק מהתמונות רואים אותו כרמטכ"ל מצדיע לרבין ושאר תמונות אולטרה ביטחוניסטיות ומנוכרות מהציבור הישראלי. בניתוח הכי פשוט של הסרטון שלו ניתן לראות שהוא לא שם פס על אף אחד בישראל חוץ מעל עצמו והחברים הגנרלים שלו.

 
תגובה מאת דובי קננגיסר
2007-05-25 08:50:54

שר בטחון לא צריך לחכות עד אחרי המלחמה כדי לגלות שהצבא שלו לא מוכן בגרוש. מילא, אם היה ניתן להראות שהוא החל בתוכנית נרחבת לפני המלחמה אבל לא הספיק ליישם אותה, היה אפשר להגיד שהיה כאן חוסר מזל בתזמון, אבל להתעורר אחרי מלחמה כושלת ולהגיד שבכך הוא מרים את הדגל הבטחוני? זה לא נשמע רציני.

 
תגובה מאת צ'ינגיס
2007-05-26 13:32:07

הי נדב, אני גם מחבב וגם מעריך אותך, מאד, אבל ככל שאני מאמץ את מוחי אני לא מבין למה עמיר פרץ ראוי להיות בצמרת ההנהגה של המדינה. וזאת למרות כל החסרונות והמגרעות העצומות שניתן למצוא אצל שאר המועמדים, מימין ומשמאל.

תגובה מאת נדב פרץ
2007-05-26 15:56:10

אני מעריך שזה לא דיון שיצא ממנו משהו טוב, אבל בכל זאת. במשפט: כי הוא היחיד שמייצג היום את האלטרנטיבה הסוציאל-דמוקרטית.

תגובה מאת צ'ינגיס
2007-05-27 05:56:13

זה קצת כמו ללכת על גחלים, אבל אני מעריך שאם ניזהר נוכל להחכים, לפחות אני. אני מניח שאם אתה מקדם את המועמדות שלו אתה מסוגל להתמודד עם ביקורת על המועמדות.

- יש ביקורת על הכוחנות שלו בפילוס דרכו. שוחחתי למשל עם עוזי דיין בערב הבחירות והוא אמר לי שהעדיף לרוץ מחוץ למפלגה בגלל אותה כוחנות.

- מה היית אומר אם אופיר פינס היה נבחר לראשות העבודה? לא היית חושב שהוא "אנדר קוואליפייד" ? מה היית חושב אם דוד לוי היה נבחר בזמנו ?

- נדמה לי שכדי לקדם האג'נדה הס"ד אפשר גם את ברוורמן, שיש לו רקורד יותר מרשים, לא ? רקורד, השגים קודמים, תארים, תפקידים, זה חשוב לא ?

 
 
 
2008-07-04 13:24:02

עמיר הוא אחלה גבר מבחינה חברתית וצריך להבין שזה מקומו , אם הוא טעה בשיקול של קבלת תפקיד שר הבטחון עליו אז כנראה מערכת השיקולים שלו מסוכנת לציבור בישראל

 

רוצים שם קבוע? רוצים אפשרות לערוך תגובות? אפשר להירשם

שם
דוא"ל
אתר
הרשמה לתגובות בדוא"ל
תגובתך (הקטנה | הגדלה)
לידיעתך, פרסום תגובה משמעו הסכמה לתנאי השימוש
ניתן להשתמש בתגיות <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> בתגובתך.
87013 דפים נצפים, 175 היום
48817 ביקורים, 129 היום
FireStats icon ‏מריץ FireStats‏